0

Video Seks Anwar Ibrahim | Anwar Ibrahim Sex Video video skandal sek anwar ibrahim

# 1616 00:01:47 Выключить свет 15 мая 2013 3427 просмотров Пожаловаться Сообщить

Авторизуйтесь, чтобы проголосовать за ролик!

За ролик пока что никто не голосовал...

Категория ролика: Узбекские темы

Код ролика:

Ссылка ролика:

Теги: video, seks,

Sedutan video seks anwar ibrahim..

похожие ролики | другие ролики автора

katinaya # 15 мая 2013 в 12:01 0
PRC Pelacur = Saiful = Jalil Ibrahim.Anwar = Dowager disguised.Eskay = King David 6-star Marshal = Harry Belafonte.
ace16506 # 16 мая 2013 в 05:14 0
Anwar aku boleh ngundi mu.... dengan syarat dapat spender free, minyak masak free, kalau boleh demi orang orang rumah, kau bagi lah bawang free.... kau kan kaki MANSUH... tol, ptptn semua kejadah kalu boleh kau nak mansuh... senang je nak jadi PM skang nie... Kutuk Sini, Kutuk Sana, Jerit Sini, Jerit Sana, Bela Janggut, Pakai Kopiah... LEPAS tu MANSUH segala galanya.... rupanya macam nie nak jadi PM... budak banggang pun macam boleh jadi PM..... kau ingat RAKYAT MALAYSIA NIE BODOH SGT KE....
bo # 16 мая 2013 в 21:22 0
anwar ibrahim dah ade bini cri perempuan laen lg..ke burek bini kau dh leban..kau berkongsi dngn lim guan eng..perempuan tu xsesai untuk ko sebab pele ko dh berumur xlarat nk naik dh..bg lah dkt pemuda pemudi yg masih kuat mcm aku nin bodoh.
aiman # 17 мая 2013 в 15:10 0
buat malu negara bangsa dan agama
cycl0px # 18 мая 2013 в 21:01 0
power papa!!!
katinaya # 19 мая 2013 в 06:59 0
Anwar Video Seks - PRC Pelacur is Jennifer Love Hewitt.
vitus # 20 мая 2013 в 02:01 0
no komen da...skrg anwar dah menang pun dlm kes ni...orang sengaja buat fitnah pada anwar...
katinaya # 20 мая 2013 в 03:37 0
Is the PRC pelacur Lee Su Ching ? What happened to her ? What happened to her family ? Where is her parents ? Where is my father ?
dreamcom # 20 мая 2013 в 16:30 0
kenapa video ni buat dlm versi black&white??? skrg kan dh ada HD, teknologi warna warni.. nmpak sangat lah video palsu. bkn org yg sebenar.
samuel62 # 21 мая 2013 в 15:25 0
kalu x confirm seratus peratus jgn tuduh...........kelak azab kena atas diri kita...
hans # 21 мая 2013 в 21:55 0
pukimak btol la korang ni.....yg korang nak gaduh2 pasal dia wat ape bai...baik korg gi carik duit bg makan anak bini korg lagi baik....daripada dok mengadap video ni.....sbb politik kat malaysia ni semuanya mcm lahabau....have a nice day....
alu0606 # 22 мая 2013 в 05:10 0
spe yg kate td ni anwar?pale jotak lu....bukan anwar..sumpah lain muka dy....mula2 ak mmg ingt dy,tp tgok bebanyak kali...BUKAN!!!!!!!
matsaeh # 23 мая 2013 в 03:07 0
tiap-tiap bermula akan berakhir.,tuhan maha mengetahui tiap2 apa yang hambaNya lakukan.....rabiuljalil....
qietae # 23 мая 2013 в 20:32 0
hello . thes is a lie !! i hate to say . of coz .. it juz a lie .. proof ? 1. janggut2 . perot3. mase nie die dgn isteri die . n kat tmpt laen , lol
19630120 # 24 мая 2013 в 10:14 0
UMNO ADALAH P[ARTI YG DIRESTUI PENJAJAH. ia merupakan wakil penjajah meneruskan sistem sekular dalam masyarakat di malaysiakalau ada yg ingat kita masih pakai short dan skirt sebagaimana pakaian seragam sekular turki yg diperkenalkan oleh MUstaffa kamal Ataturk. nanti saya letakkan link nya dimana pakaian sekolah di Ankara sebijik macam pakaian sekolah di malaysia tahun 1970an.
matganja # 24 мая 2013 в 21:55 0
aku xkesah anwar ke org lain, janji aku nk tgk yg full video pnya sbb ada org ckp ada scene dorang brbogel..sapa2 ada link full leh xpn vcd ke leh bg k..XP
themai04 # 25 мая 2013 в 02:20 0
Xpe,kat dunia menang. Tgu nnti kat makhamah Allah s.w.t..Padang Mahsyar. Di Padang Mahsyar inilah semua makhluk Allah yang berada di tujuh lapis langit dan bumi termasuk malaikat, jin, manusia, binatang berkumpul dan berdesak-desakan. Setiap manusia pada hari pengadilan akan hadir di Padang Mahsyar, diiringi oleh dua malaikat, yang satu sebagai pengiringnya dan yang satu lagi sebagai saksi atas segala perbuatannya di dunia. Termasuk perbuatan yg dlm video ni. Tahniah diucapkan
syafiq71 # 26 мая 2013 в 05:26 0
buat solat hajat beramai2 mendoakan agar anwar..kembali bertaubat..klau degil gak..wat solat hajat mintak dia kena panah petir..abis cerita..kerana dia satu negara kucar kacir..
sunanuta # 26 мая 2013 в 17:07 0
Pakar dh mengesahkan...tahap mana ilmu orang yg menidakkan video ini.....tu la bila dh taksub sangat, yg salah pun jd betul gak. Eskay berani sumpah laknat, kenapa anwar berdolak-dalik? Fikir-fikirkan le....sumpah laknat bukannya boleh dibuat main kerna hakimnya ialah ALLAH SWT...sbb tu la anwar takut...
han # 26 мая 2013 в 23:10 0
Video ni kata kat Hotel Carcosa Sri Negara,,,kedudukan katil leh tepi dinding lak....Confius2..nampak sgt menipu...Hotel taraf lebih 5 Bintang..mcm ni ke kedudukan n ruang bilik Hotel
syafiq71 # 27 мая 2013 в 10:50 0
ni mungkin hotel murah ler tuh..hahahaha
megat # 27 мая 2013 в 13:03 0
Mana nak beli video Al Juburi merangkap Al Pukini?
samadpen # 27 мая 2013 в 15:47 0
TANYA LAH PAKAR VIDEO INI: Lorenzo Torresani Assistant Professor of Computer Science Visual Learning Group Dartmouth College 6211 Sudikoff Lab, Hanover, NH 03755 Email: lorenzo@cs.dartmouth.edu Tel: (603) 646.3048 Fax: (603) 646.1672DIA DAH KATA 99.99% ITU ADALAH ANWAR BIN IBRAHIM, HANG PAKAR KA?? BODO YANG SELALU BACA HARAMKAH INILAH JADINYA, TAK TAU PA LANGSUNG, PIT TUIHHHHHHHHHHH
secretda # 27 мая 2013 в 20:38 0
kita xtau kebenarannye.....kite dok diam je..nk kate fitnah xley, nk kate btol pon xley...korg sume jgn nk beria2 sgt cover2...jgn nk duk silang pantang...ok
samadpen # 28 мая 2013 в 01:51 0
HATI PENYOKONG2 BODO PAS SENTIASA TERBUKA UNTUK TERUS MENYOKONG PENZINA/GAYS DAN SEMOGA BALA ALLAH TIDAK TERKENA KEPADA KAMI ORANG UMNO/BN DAN ORANG ATAS PAGAR SEPERTI AKU. SEPERTIMNA YANG ENGKAU HUKUM UMAT NABI LUTH. SEMOGA ALLAH JAUHKAN BALA ITU DARI KAMI, AMIN...........
claric81 # 30 мая 2013 в 09:14 0
yang aku tak paham tu apsal duk mundar mandir mundar mandir dari awal smpai abis.. tak ke BODOH nampak video ni... orang yang fitnah ni BANGANG jugak ye.. aku bukan nak sokong mana2.. tapi zaman skang ni takyah la nak tipu rakyat pakai video itam putih ni.. tak ke nampak bodoh sgt.. pemimpin pon sama ikut Jahil.. apa nak jadi la..
shahir18 # 30 мая 2013 в 19:19 0
Beza benor! Cuba tgk video yg full... Lagi satu xkan lah dia bodoh sgt guna muka dia n dedahkan anwar yg buat. Ingat budak2 sekolah ke? Aiyaaa...
cacadotd # 31 мая 2013 в 08:19 0
why cctv 2 cm ats meja je d letak?
myloveis # 31 мая 2013 в 20:12 0
ramainye dislike..taknak pecaye agknya..tkpe..Allah lbih mgetahui..wlwpn bnyk yg tw kgiatan anwat neh..wallahualam..
zalios17 # 31 мая 2013 в 23:23 0
wa pun kompius lah... macam mana lah makhluk macam nni boleh diangkat menjadi pemimpin.... diangkat oleh makhluk2 yang memperjuangkan islam pulak tu!... kompius kompius.....
acoi2008 # 1 июня 2013 в 06:23 0
wa kompius lah ... skg nih boleh ke tayang video lucah kat org ramai...kalau dulu x boleh salah di sisi undang2...kalau salah apesal smpai skg xder langsung tangkapan di buat...atau ader sbb2 lain ke
john # 1 июня 2013 в 09:42 0
zaman teknologi canggih skarang nih..video hitam putih nih jerrrrrr yang paling mampu dibuat.....kalau full HD senang la skit orang nak judge....
kerelkir # 2 июня 2013 в 09:25 0
knpa kes xdibawa ke mahkamah syariah je... dan knpa beri ceramah kat YB PKR sruh tgk vid ni dan tayang..hummm UMpornNO
eggplant # 2 июня 2013 в 14:01 0
kalo dh nama buruk, xkira benar atau tidak, dsai dgn video seks, najib dgn rasuah, kes bunuh, kalo nama dh buruk, mcm mana nk pimpin negara?kenapa aku kena vote pilih antara 2 org yg namanya memang buruk di mata malaysia, mata dunia? ni lah sebab aku xmau vote. org2 muda kat bwh2 tu, guling je dsai ngan najib lg senang. ada tunggak baru yg benar dan bersih nama, barula aku percaya sikit dgn kepimpinan negara. tak ke gitu? ;) *personal opinion sj, kalo trguris hati, mintak maap mintak ampun*
azhan088 # 3 июня 2013 в 00:19 0
Memang hang la anwar, siapa lagi yg muka mcm tu, aku pun pi sembhyg hajat hari tu, Allah dah tunjukkan memang hang la. Org bodoh boleh la hang bohong.
kbrc100 # 3 июня 2013 в 10:22 0
ini anwar la...jgnlah korg menafikannya....takyah!!! mmg sah ni anwar
meemo737 # 3 июня 2013 в 13:37 0
kalo tulen apa pasal ada tulisan thai?. Dalam hukum islam bukan takat sumpah je seatle.Penuduh kena bawak bukti,saksi dan dibicarakan .kalo tuduhan tak cukup syarat penuduh akan terima hukuman juga.Jangan senang main tuduh.
thedarks # 3 июня 2013 в 15:31 0
'Rasulullah SAW perintahkan setiap pertikaian hendaklah diselesaikan. Oleh itu (dalam isu ini) bagi pihak yang mendakwa dikehendaki membawa bukti manakala pihak yang menafikan perlu bersumpah.Justeru itu WAN AZIZAH perlu meminta DSAI bersumpah tentang pernahkah DSAI melakukan LIWAT dan ZINA dgn pelacur CINA.Seorg isteri BERHAK mendapatkan KEPERCAYAIAN IKATAN PERKAHWIANAN mereka dan ia nya boleh dilakukan di depan ahli keluarga terdekat ataupun di MAHKAMAH SYARIAH.
theworld # 4 июня 2013 в 14:55 0
boleh tahan lawa gak betina tuw..i like ur taste anwar heheehhee
cutie # 5 июня 2013 в 08:37 0
Sumpah laknat dah dibuat..kalau betul anuar x salah...kita tunggu dan lihat sahaja balasan nak kena kat sapa???..Allah tu maha berkuasa!!!!....ingtlah perpatah melayu 'berani kerana benar, takut kerana salah'...
amkkapar # 5 июня 2013 в 11:50 0
AMK Kapar menyokong Dato' Seri Anwar Ibrahim.... lawan tetap lawan!!!!
19630120 # 5 июня 2013 в 14:56 0
Cari orang nampak macam Anwar...mudah je nak cari...pastu video asal kasi patch sikit-sikit...lagi pun resolusi ni rendah sangat maka patching ini kira lebih kurang.dari jauh akan nampak macam Anwar...itupu yang dicari oleh musuh Anwar nih..Apa lagi nak jadi orang No 1 di Malaysia...Fitnah yang tarik perhatian rakyat Malaysia...
surayacu # 5 июня 2013 в 23:40 0
Video ni bukan superimposed. Aku kerja buat video dan animasi FX dan CGi, aku tak leh nak menafikan ketulinan video ini. Superimposed satu frame boleh la seperti dlm photo. tapi video bergerak payah. Kalau kau handal..kau linkkan mana2 klip filem2 Hollywood yg buat superimposed movie yg ada setakat ini,...aku sure dengan mudah leh detect. Tapi klu ko cakap video ni superimposed....mmg tabiklah FX teknologi Malaysia, sampai pakar luar negeri pun leh sahkan ini video tulin...
19630120 # 6 июня 2013 в 06:04 0
surah al-a'raf: ayat 17x: ada maksud macam ditulis : neraka akan penuh dgn org yg ada hati tapi tak faham, ada mata tapi mata mereka tak dapat melihat, ada telinga tapi tak dapat dengar. bahkan mereka mereka spt haiwan dan adalah mereka rugi - ayat ini merujuk kpd org yg dalam hidup mereka mereka ikut pemimpin membuta tuli... bermula ayat 172 al-a'raf. sila rujuk sendirilah. AYAT INI JUGA..... RUJUKLAH SENDIRI ----
umar # 7 июня 2013 в 12:38 0
memang anwar la..haha aku tngk 5 saat pun da tau anwar..x yah lah nak nipu diri sendiri...
umar # 8 июня 2013 в 15:30 0
tak payah nak janggut sangatla...fanatik anwar mcm ko mmg ada seribu alasan nak pertahankan dia...aku percaya mata aku la wei..hehe tapi terpulangla la ko, Allah mmg taknak angkat si anwar ni jd pm sbb tu la Allah tunjuk..
hafiz # 8 июня 2013 в 20:21 0
tahniah kepada ac mizal,isterinya dan pengarah mamat khalid kerana sertai UMNO...
ayu8106 # 9 июня 2013 в 10:05 0
@debukhayalan77kalu betul ini adalah fitnah...TUHAN MAHA MENGETAHUI....TUHAN tkkan menganiayai hambaNYa....
samuel62 # 9 июня 2013 в 20:58 0
jgn melaknat org sesuka hati...jgn smpai kita dilaknat allah...itu diluar bidang kuasa kita untuk menentukan spe yg ptot dilaknat...
cloud # 10 июня 2013 в 13:49 0
apalah nak jadi pemimpin masa depan kita ni?... huhh... cam mana nak jadi pemimpin??